Glaseret juleskinke med grønnlangkål inneholder
194 Kalorier,
3 g Karbo,
19 g Protein og
12 g Fett pr 100 gr
Glaseret juleskinke med grønnlangkål har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk, Sennep, Sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Glaseret juleskinke med grønnlangkål er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3,5 poeng fra 2 lesere
Lesere:
7402 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Glaseret juleskinke med grønnlangkål!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 193.68 | 634.90 | Kcal |
Protein | 18.58 | 60.91 | gram |
Karbohydrat | 2.52 | 8.26 | gram |
Kostfiber | 1.18 | 3.87 | gram |
Fett | 11.88 | 38.94 | gram |
Mettet fett | 5.16 | 16.91 | gram |
Salt | 3.84 | 12.59 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 15.41 | Kr 50.52 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 3 278 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 5,2 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Riss svoren i terninger. Gni rosmarin og allehånde på og stikk nelliker i. Pakk inn i et stort stykke folie eller legg skinken i en stekepose. Stek i skypanne ved 200 grader i ca. 2 timer. Tas nå ut av posen og gjem skyen til grønnkålen. Fjern svoren og gni skinken med sennepsblandingen og brun den i ovnen ved sterk varme - pass på den ikke blir sort.
Grønnlangkål:
Tin kålen opp i en sikt og press væsken fra. La snurre 5-10 minutter i gryte med halvdelen av smøret og hele kremfløten. Rør en smørbolle av melet og resten av smøret og bland den i grønnkålen under omrøring. Spde med sky fra skinken (grønnlangkålen skall ha en fast konsistens).
Smak til med salt, pepper, muskat (og evt. sukker) og kok det hele godt igjennom.
Server retten med brunede poteter samt en god sterk sennep.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Alletiders kogebog
(Intern: 18980)
Kategori:
Ovnsrett
Land:
Danmark
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2005-03-13
Oppdatert dato:2005-03-13
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift