Glutenfri Kringle/Kaffekrans inneholder
260 Kalorier,
43 g Karbo,
3 g Protein og
8 g Fett pr 100 gr
Glutenfri Kringle/Kaffekrans har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Melk, Spor-av-gluten, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Glutenfri Kringle/Kaffekrans er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Glutenfri Kringle/Kaffekrans med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 259.77 | 3 315.65 | 236.83 | Kcal |
Protein | 2.99 | 38.16 | 2.73 | gram |
Karbohydrat | 42.85 | 546.93 | 39.07 | gram |
Kostfiber | 1.35 | 17.23 | 1.23 | gram |
Fett | 8.19 | 104.54 | 7.47 | gram |
Mettet fett | 1.47 | 18.76 | 1.34 | gram |
Salt | 0.71 | 9.12 | 0.65 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 3.84 | Kr 49.01 | Kr 3.50 | .- |
Hele oppskriften veier | 1 276 totalt | 1 276 pr porsj | 91 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 65,98 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 14
stykker
1. Bland alt det tørre og smuldre smøret i.
2. Løs opp gjær og fiberhusk i væsken 37°C. Slå i eggene og til sist oljen.
3. La mikseren gå 3-5 min. og forhev i 20 min.
4. Ha litt mel på bordet og del deigen i to. Bruk slikkepott.
5. Kjevl ut den ene halvdelen til en rund kake. Ha litt mykt smør på kaken, strø med rosiner, kanel og sukker. Rull kaken sammen og form den som en ring på platen. Pensle med egg og strø med hakkede mandler og perlesukker.
6. Ta den andre halvdelen og kjevl den avlang.
7. Flytt den over på platen og form den som en ring.
8. Legg vaniljekrem i midten og pensle med egg på begge kanter.
9. Brett sammen - pensle med egg og strø med perlesukker.
10. Etterhev i ca. 15 min. og stek i ca. 10 min. v/250°C.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Toro
(Intern: 22299)
Kategori:
Gjærbakst
Diett/allergi:
Glutenfri
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2006-06-22
Oppdatert dato:2006-06-22
Lesere:
13979 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift