Glutenfrie Boller 2 inneholder
140 Kalorier,
25 g Karbo,
1 g Protein og
4 g Fett pr 100 gr
Glutenfrie Boller 2 har beregnet å ha følgende allergener
Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Glutenfrie Boller 2 er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Glutenfrie Boller 2 med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 140.14 | 659.36 | 32.97 | Kcal |
Protein | 1.09 | 5.13 | 0.26 | gram |
Karbohydrat | 25.19 | 118.52 | 5.93 | gram |
Kostfiber | 1.49 | 7.01 | 0.35 | gram |
Fett | 3.56 | 16.75 | 0.84 | gram |
Mettet fett | 0.65 | 3.06 | 0.15 | gram |
Salt | 0.39 | 1.85 | 0.09 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 3.87 | Kr 18.21 | Kr 0.91 | .- |
Hele oppskriften veier | 471 totalt | 471 pr porsj | 24 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 71,89 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 20
boller
1. Bland alt det tørre og smuldre margarinen.
2. Løs opp gjæren i væsken (37ºC).
3. Bland alt godt i en mikser 3-4 minutter.
4. Trill ut til boller som heves i 20 minutter
5. Stekes i ca. 10 minutter v/225ºC
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Toro
(Intern: 22237)
Kategori:
Gjærbakst
Diett/allergi:
Glutenfri
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2006-06-18
Oppdatert dato:2006-06-18
Lesere:
8270 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift