Glutenfrie kardemommeboller inneholder
308 Kalorier,
43 g Karbo,
4 g Protein og
13 g Fett pr 100 gr
Glutenfrie kardemommeboller har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Glutenfrie kardemommeboller er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,5 poeng fra 2 lesere
Lesere:
6339 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Glutenfrie kardemommeboller med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 307.67 | 2 336.57 | 116.83 | Kcal |
Protein | 3.86 | 29.31 | 1.47 | gram |
Karbohydrat | 43.01 | 326.64 | 16.33 | gram |
Kostfiber | 0.92 | 6.99 | 0.35 | gram |
Fett | 13.15 | 99.87 | 4.99 | gram |
Mettet fett | 8.06 | 61.21 | 3.06 | gram |
Salt | 0.61 | 4.62 | 0.23 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 4.02 | Kr 30.53 | Kr 1.53 | .- |
Hele oppskriften veier | 759 totalt | 759 pr porsj | 38 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 55,91 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 20
boller
Smelt smør, hell på melk og varm til 37 grader. Rør ut gjæren.
Tilsett sukker, egg og salt.
Arbeid inn melmiksen. Form små boller som legges i papirformer.
Balnd fyllet og fordel det i bollene. Trykk det ned i midten, ca 1/2 ts på hver bolle.
La det heve i ca 45 minutter. Pensle med pisket egg og strø med sukker.
Stek ved 250 grader i ca 8-10 minutter..
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Semper
(Intern: 3308)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Gjærbakst
Diett/allergi:
Glutenfri
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-05-28
Oppdatert dato:2002-05-28
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift