Fotograf:
Frukt.no
Kål som kveldskos? Absolutt! Med råvarer som spisskål, parmesan og serranoskinke, må det bare bli godt. Varm opp grillpanna, og nyyyyt! Oppskriften inneholder
52 Kalorier,
1 g Karbo,
4 g Protein og
3 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Grillet spisskål med parmesan og serranoskinke er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
10193 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Grillet spisskål med parmesan og serranoskinke!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 52.46 | 235.74 | Kcal |
Protein | 4.42 | 19.86 | gram |
Karbohydrat | 0.96 | 4.31 | gram |
Kostfiber | 1.79 | 8.04 | gram |
Fett | 3.04 | 13.66 | gram |
Mettet fett | 1.07 | 4.81 | gram |
Salt | 0.42 | 1.89 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 10.59 | Kr 47.59 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 798 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 7,31 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Rens og vask kålen og skjær den på langs i fire båter. Finhakk hvitløksbåtene.
Varm opp olje i en grillpanne og tilsett hvitløk. Ha i spisskålbåtene. Dryss over flaksalt og grovkvernet pepper etter smak. Snu kålen når den har fått riller etter grillpannen, og stek ferdig. Gjenta til alle kålbåtene har fått riller og er ferdigstekte.
Serranoskinken kan enten serveres som den er eller den kan få en omgang under grillen i ovnen slik at den blir litt sprø og crispy. Du kan også bruke vanlig spekeskinke eller parmaskinke. Skjær skinken i strimler, eller knekk den i grove biter om du har grillen den. Høvle over parmesan etter smak.
Anrett spisskål på fat med serranoskinke og parmesanost. Server gjerne retten sammen med godt landbrød.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Frukt.no
(Intern: 27309)
Tilberedningstid:
40 min
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Stekepanne
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2010-07-26
Oppdatert dato:2010-07-26
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift