| Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
|---|---|---|---|---|
| Kalorier | 126.62 | 667.54 | Kcal | |
| Protein | 2.42 | 12.76 | gram | |
| Karbohydrat | 4.75 | 25.04 | gram | |
| Kostfiber | 2.44 | 12.86 | gram | |
| Fett | 10.34 | 54.51 | gram | |
| Mettet fett | 1.42 | 7.49 | gram | |
| Salt | 0.32 | 1.70 | gram | |
| Pris på oppskriften | Kr 3.68 | Kr 19.40 | Kr | .- |
| Hele oppskriften veier | 527 totalt | 527 pr porsj | pr stk | gram |
| Energiprosent fra karbo | 15 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Stekt fisk med stuet grønnkål.
Kinakål med hvitløk og parmesan.
Jegerens nattmat.
Blomkålkarri.
Stekt brokkoli med parmesan.
Rosenkålfrittata.
Kålruletter fylt med wokgrønnsaker.
Blomkålrisotto med persillerot og beter.
Fiskekaker med rosenkål.
Pytt i panne med kålrot.
Stekte kålbåter med sitron og honning.
Jegerens nattmat.
Karbonadedeig i kål.
Stekt nykål.
Kålrotkaker.
Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.