| Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
|---|---|---|---|
| Kalorier | 55.90 | 117.11 | Kcal |
| Protein | 2.83 | 5.93 | gram |
| Karbohydrat | 1.90 | 3.98 | gram |
| Kostfiber | 1.03 | 2.16 | gram |
| Fett | 3.88 | 8.13 | gram |
| Mettet fett | 1.26 | 2.64 | gram |
| Salt | 0.10 | 0.21 | gram |
| Pris på oppskriften | Kr 4.03 | Kr 8.44 | Kroner |
| Hele oppskriften veier | 838 | gr totalt | gram |
| Energiprosent fra karbo | 13,59 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Blomkålrisotto med persillerot og beter.
Pytt i panne med kålrot.
Kålrotkaker.
Karbonadedeig i kål.
Kålruletter fylt med wokgrønnsaker.
Grønnkål med tomat, hvitløk og stekt torsk.
Flower sprout med bacon.
Bratwurst og sauerkraut.
Ovnsbakt grønnkålomelett.
Stekt brokkoli med parmesan.
Okonomiyaki.
Stekte kålbåter med sitron og honning.
Stekt fisk med stuet grønnkål.
Grønnkål og spinat med brødkrutonger.
Rosenkålfrittata.
Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.