Fotograf:
Knut Pettersen
Vi brukte laks her, men all fisk kan brukes. Og sikkert også for eksempel diverse kjøtt. Men Poenget er grønnkålen som her i kombinasjon med bacon smaker utrolig godt. Etter denne retten skjønner jeg hvorfor jeg er blitt så hektet på grønnkål.
Server evt med ris eller poteter, eller ingenting som vi gjorde, Oppskriften inneholder
186 Kalorier,
1 g Karbo,
11 g Protein og
15 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Fisk, Melk, Spor-av-selleri,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Stekt fisk med stuet grønnkål er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,3 poeng fra 3 lesere
Lesere:
11018 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Stekt fisk med stuet grønnkål!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 186.40 | 1 985.35 | Kcal |
Protein | 10.91 | 116.20 | gram |
Karbohydrat | 1.18 | 12.57 | gram |
Kostfiber | 1.61 | 17.15 | gram |
Fett | 14.98 | 159.55 | gram |
Mettet fett | 5.03 | 53.57 | gram |
Salt | 1.06 | 11.34 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 13.81 | Kr 147.09 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 130 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 2,53 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Risp bladene fra stilken på den friske grønnkålen. Skyll dem godt. Kok dem møre i litt skinkekraft eller buljong. Ta opp kålen, la den renne av og hakk den grovt.
Varm litt smør/fett i 2 stekepanner.
Stek fisken lett på begge sider i den ene.
Ha bacon i den andre stekepannen sammen med litt fett. Brun den lett før du har i den hakkede kålen og freser den lett under omrøring
Tilsett crème fraîche og philadelphia og la kålen surre i 3-4 minutter, spe eventuelt med litt av kraften eller litt vann eller melk om det blir tørt. Smak til med salt og pepper.
Server med fisken over seg som på bildet.
Husk at bacon er salt, så smak deg til med saltet.
Du kan evt servere med ris eller poteter, eller kanskje pasta. Men vi hadde kun kål og fisk. Lavkarbo:)
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Knut Pettersen
(Intern: 32182)
Tilberedningstid:
20-40 min
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Stekepanne
Innlagt dato:2015-11-07
Oppdatert dato:2015-11-07
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift