Grillet torsk med anis og yoghurt inneholder
102 Kalorier,
1 g Karbo,
16 g Protein og
4 g Fett pr 100 gr
Grillet torsk med anis og yoghurt har beregnet å ha følgende allergener
Fisk, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Grillet torsk med anis og yoghurt er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Grillet torsk med anis og yoghurt!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 101.56 | 458.82 | Kcal |
Protein | 15.56 | 70.30 | gram |
Karbohydrat | 1.07 | 4.83 | gram |
Kostfiber | 0.60 | 2.71 | gram |
Fett | 3.76 | 16.99 | gram |
Mettet fett | 1.75 | 7.91 | gram |
Salt | 0.20 | 0.90 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 10.87 | Kr 49.11 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 807 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 4,21 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Stikk fisken over det hele med gaffel. Varm en tørr jerngryte eller tykkbunnet kasserolle og legg i korianderfrø, pepperkorn og paprikapulver.
Hell det varme krydderet i en morter eller bolle og støt det sammen med kardemommefrø, anisfrø, hvitløk, sjalottløk, mynte, korianderblader og salt.
Rør dette sammen med yoghurt. Smør inn fisken med denne blandingen og la den stå slik i minst 1 time.
Fordel små smørklatter utover fisken og grill den ca 15 minutter. Snu på fisken hvir yoghurtblandingen tørker. Senk varmen og la fisken steke i 15 minutter til. Drypp hele tiden med litt av yoghurtblandingen.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 11517)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Grillmat
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-05
Oppdatert dato:2003-05-05
Lesere:
5190 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift