Grillet tunfisk med papaya/okra chutney, chillipep inneholder
81 Kalorier,
4 g Karbo,
11 g Protein og
2 g Fett pr 100 gr
Grillet tunfisk med papaya/okra chutney, chillipep har beregnet å ha følgende allergener
Fisk, Sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Grillet tunfisk med papaya/okra chutney, chillipep er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Grillet tunfisk med papaya/okra chutney. chillipep!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 80.66 | 230.88 | Kcal |
Protein | 11.20 | 32.06 | gram |
Karbohydrat | 4.26 | 12.19 | gram |
Kostfiber | 0.95 | 2.72 | gram |
Fett | 1.88 | 5.38 | gram |
Mettet fett | 0.30 | 0.86 | gram |
Salt | 0.24 | 0.68 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 25.32 | Kr 72.48 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 145 | gr totalt | gram |
Fremgangsmåte:
Chutney
Varm olivenoljen i en liten kjele. Tilsett papaya, okra og safran. Sauter under omrøring, 2 minutter. Smak til med salt og pepper. Tilsett balsamic eddik og skru ned varmen. Småkokes, til eddiken er kokt ned. Ta kjelen av platen.
Urte salat
Bland urtene, salt/pepper og olivenolje. Form 4 baller av salaten.
Tunfisk
Grill/stek tunfisken og chillipepperen på begge sider.
Servering
Legg fisken på serveringsfat. Legg en urteball på hver filet. Garner med varm chutney. Pynt med kald koriander yoghurt i en sirkel rundt fisk og chutney. Legg til slutt på grillet chillipepper.
Valgfritt tilbehør : Søte poteter.
Sendt inn av
Dietician Margareta Bensow-Bacos
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Diabetes info
(Intern: 1536)
Kategori:
Grillmat
Diett/allergi:
Kalorifattig
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-09-14
Oppdatert dato:2002-09-14
Lesere:
5529 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift