Grønnsakschutney





Grønnsakschutney oppskrift.
Fotograf: Matprat.no
Når grønnsaker får kokt sammen med eddik, sukker og krydder, blir det en smaksopplevelse med sterke, søte, sure og salte smaker i ett. Grønnsakschutney passer godt til stekt kyllingfilet eller en saftig biff.

Oppskriften inneholder 61 Kalorier, 13 g Karbo, 1 g Protein og 0 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Grønnsakschutney er: Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 1 porsjoner
1kgtomat , flådd og hakket
350grløk , hakket
350graubergine , i terninger
350grgrønn squash , i terninger
350grrød paprika , i terninger
225grgul paprika , i terninger
6feddfinhakket hvitløk
2stkrød chili , hakket
1sspaprikapulver
1sskorianderfrø , ristet og grovknust
1,5tssalt
350grrørsukker eller brunt sukker
3dlrødvinseddik eller eplecidereddik


Annonse



Kalorier og næringsinnhold i Grønnsakschutney med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier60.872 024.541 012.27Kcal
Protein0.7926.2813.14gram
Karbohydrat13.28441.69220.85gram
Kostfiber1.4447.8923.95gram
Fett0.196.323.16gram
Mettet fett0.031.000.50gram
Salt0.3210.525.26gram
Pris på oppskriftenKr 4.17Kr 138.69Kr 69.35.-
Hele oppskriften veier3 326 totalt3 326 pr porsj1 663 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 2 chutney

1. Bland alle grønnsaker, hvitløk, krydder og salt i en vid kjele og sett på lokk. Varm dem sakte opp til de safter seg, rør om av og til. Fjern lokket og øk varmen.
2. La grønnsakene småkoke til de er møre og det meste av vannet har fordampet, ca. 1 time.
3. Senk varmen og rør inn sukker og eddik. Kok opp og fortsett å koke til massen tykner, ca. 30 minutter.
4. Fyll chutney på varme, tørre glass og skru på lokk med en gang. Oppbevar tørt og mørkt. Bør lagres minst en måned før bruk.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matprat.no
(Intern: 31587)
Tilberedningstid: 60 min +
Oppskriften er vanskelig å tilberede
Kategori: Chutney
Innlagt dato:2014-07-10
Oppdatert dato:2014-07-10
Lesere: 1357 totalt.

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6




Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Tomatchutney 2.Tomatchutney 2.
Denne retten har 113,25 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 21,88 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 2,21 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,12.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Chutney med fiken og tomat.Chutney med fiken og tomat.
Denne retten har 70,19 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 12,62 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 1,43 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,23.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Tomatchutney 3.Tomatchutney 3.
Denne retten har 69,17 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 9,08 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 2,99 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,1.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Grønnsakschutney.Grønnsakschutney.
Denne retten har 60,87 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 13,28 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 0,19 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,17.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Tomatchutney 1.Tomatchutney 1.
Denne retten har 105,15 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 20,21 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 2,03 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,09.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++







Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.