Fotograf:Frukt.no Fylte pannekaker er en annen måte ¨servere dem på. Her med grønnsaker slik at dette blir en hel middag. Og når en bruker grovt mel med havregryn i så er det sunt også.
Bland sammen ingrediensene til pannekakerøren og la den svelle i ca. 20 minutter.
:
Stek pannekakene i stekepanne. Av denne røren blir det ca. 12 pannekaker.
:
Rens og skjær sopp og squash i små terninger. Rens og skjær vårløkene i tynne ringer. Flå tomatene ved å dyppe dem noen sekunder i kokende vann, legg dem over i kaldt vann og trekk skinnet av. Del tomatene, fjern frøene og skjær tomatkjøttet i små terninger. Fres grønnsakene i olje i 3-4 minutter, smak til med salt og pepper og rør inn créme fraîche.
:
Fordel fyllet på pannekakene og rull dem sammen.
:
Serveres nylaget.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Frukt.no
(Intern: 33535)
Tilberedningstid:
20-40 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Pannekaker Innlagt dato:2017-12-30
Oppdatert dato:2017-12-30