1. Skrell potet, gulrot og sellerirot. Bruk den grove delen av ett rivjern og riv grønnsakene. Ha de revne grønnsakene over på ett rent kjøkkenhåndkle, og vri ut all væske. Bland inn salt og pepper.
2. Sett en stekepanne på middels varme. Ha i margarin og fordel grønnsaksmassen på antall porsjoner. Press hver røsti pent ut med en stekespade, og stek til de har fått en fin farge på ene siden (ca 6 minutter), snu og stek videre til den har blitt litt crispy på den andre siden. Gjør dette med alle røstiene. Legg dem på bakepapir når de er ferdige.
3. Kutt tomater i to. Bland i finkuttede gressløken og olivenolje.
4. Stek speilegg og legg dem på hver sin røsti, Server med tomater og friske urter.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Matprat.no
(Intern: 32793)
Tilberedningstid:
20-40 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Stekepanne Diett/allergi:
Kalorifattig Innlagt dato:2017-01-01
Oppdatert dato:2022-03-24