Grove rundstykker glutenfrie inneholder
213 Kalorier,
39 g Karbo,
3 g Protein og
3 g Fett pr 100 gr
Grove rundstykker glutenfrie har beregnet å ha følgende allergener
Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Grove rundstykker glutenfrie er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3,5 poeng fra 2 lesere
Lesere:
9483 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Grove rundstykker glutenfrie med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 212.97 | 2 983.39 | 186.46 | Kcal |
Protein | 2.56 | 35.86 | 2.24 | gram |
Karbohydrat | 39.27 | 550.11 | 34.38 | gram |
Kostfiber | 11.26 | 157.74 | 9.86 | gram |
Fett | 2.57 | 36.00 | 2.25 | gram |
Mettet fett | 0.58 | 8.12 | 0.51 | gram |
Salt | 0.58 | 8.14 | 0.51 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 3.97 | Kr 55.61 | Kr 3.48 | .- |
Hele oppskriften veier | 1 401 totalt | 1 401 pr porsj | 88 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 73,75 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 16
rundstykker
Smul deigen i bakebollen. Varm vann eller melk til fingervarme. Hell væsken over gjæren og rør til den er oppløst. Tilsett olje, sukkerroefiber, linfrø og husk. Rør rundt og la det hele svelle i 10 minutter.
Bland i krydder, salt, cottage cheese, rømme og mesteparten av melblandingen. Spar litt til utbaking. Arbeid deigen godt, helst i maskin. La deigen heve ca 30 minutter.
Strø resten av melblandingen på bakebordet og kna deigen godt. Del den i to deler og rull hver del til en lang pølse som skjæres i åtte biter. Form deigbitene til runde eller avlange boller og legg dem på bakepapir på stekebrettet. Dekk med bakeduk og hev i 30 minutter.
Pensle med oppvispet egg og garner med linfrø. Stek midt i ovnen ved 250 C i 10-12 minutter. La rundstykkene avkjøles under bakeduk.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 5912)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Brød
Diett/allergi:
Glutenfri
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-03-16
Oppdatert dato:2002-03-16
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift