Havrebiter med rosiner og gresskarkjerner inneholder
247 Kalorier,
46 g Karbo,
4 g Protein og
4 g Fett pr 100 gr
Havrebiter med rosiner og gresskarkjerner har beregnet å ha følgende allergener
Melk, Spor-av-gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Havrebiter med rosiner og gresskarkjerner er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Havrebiter med rosiner og gresskarkjerner med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 247.26 | 3 948.74 | 246.80 | Kcal |
Protein | 4.40 | 70.27 | 4.39 | gram |
Karbohydrat | 45.88 | 732.70 | 45.79 | gram |
Kostfiber | 3.27 | 52.22 | 3.26 | gram |
Fett | 4.40 | 70.27 | 4.39 | gram |
Mettet fett | 1.23 | 19.64 | 1.23 | gram |
Salt | 1.34 | 21.47 | 1.34 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 3.43 | Kr 54.78 | Kr 3.42 | .- |
Hele oppskriften veier | 1 597 totalt | 1 597 pr porsj | 100 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 74,22 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 16
biter
1. Bland fiberhusken i melken, la svelle ca 10 minutter.
2. Bland i resten av ingrediensene, bland deigen i 5 minutter i maskinen, med deig krok.
3. La hvile i bollen, dekket med en klut i ca 10 minutter.
4. Ta deigen på melet bakebord, del i to deler.
5. Rulle til to ruller, ca 7 cm tykk, flat rullen og kutt hver rull, med en kniv eller slikkepott, i ca 8 deler.
6. Sett bitene på en bakeplate med bakepapir, spray eller pensle med vann, strø over litt havregryn, dekk med en klut, la heve ca 45 minutter, og varm ovnen til 225 º.
7. Spray med vann igjen, stek i midten av ovnen 10-12 minutter.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Finax
(Intern: 27996)
Tilberedningstid:
60 min +
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Gjærbakst
Diett/allergi:
Glutenfri
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2011-01-03
Oppdatert dato:2011-01-03
Lesere:
2722 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift