Fotograf:
Gilde
Helgrillet lammelår med hvitløk og persille. Rotpure og stekt sjampinjong inneholder
88 Kalorier,
3 g Karbo,
9 g Protein og
4 g Fett pr 100 gr
Helgrillet lammelår med hvitløk og persille. Rotpure og stekt sjampinjong har beregnet å ha følgende allergener
Selleri,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Helgrillet lammelår med hvitløk og persille. Rotpure og stekt sjampinjong er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Helgrillet lammelår med hvitløk og persille. Rotpure og stekt sjampinjong!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 87.69 | 751.94 | Kcal |
Protein | 9.14 | 78.38 | gram |
Karbohydrat | 2.81 | 24.10 | gram |
Kostfiber | 1.54 | 13.21 | gram |
Fett | 4.09 | 35.07 | gram |
Mettet fett | 1.73 | 14.83 | gram |
Salt | 0.09 | 0.77 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 8.04 | Kr 68.94 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 3 430 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 12,81 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Ben ut lammelår og gni det inn med salt og pepper, dryss innsiden med hakket persille og hvitløk, bind hele låret opp med hyssing og brun det god i varm panne. Stekes på 150 grader til kjernetempen er på 58 grader, la kjøtte hvile i minst et kvarter før du kutter i det.
Imens kjøttet er i ovnen skreller du alle rotsakene og deler de grovt, kok helt møre i vann, sil av kokevannet og damp de tørre i pannen, bruk en kjøkkenmikser til å lage en glatt pure, bruk litt godt smør og fløte til du får riktig konsistens, smak til med salt og pepper.
Del soppen i båter og stek den med smør og olje til ferdig.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Oppskriften har fått 3 poeng fra 3 lesere
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Gilde
(Intern: 24937)
Kategori:
Ovnsrett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2008-05-25
Oppdatert dato:2008-05-25
Lesere:
13421 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift