Fotograf:Rosemarie Pettersen Vegetarburger med sorte bønner. Ikke så galt. Smaken styres mye av krydderet som blandes inn. Kan varieres med andre bønner og justeringer i krydder.
Oppskriften inneholder 123 Kalorier, 15 g Karbo, 5 g Protein og 4 g Fett pr 100 gr Oppskriften har følgende allergener Egg, Gluten, Melk, Spor-av-melk, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-sesam, Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Mos bønner til de er som en deig i en bolle. Bruk en stavmikser til å mose paprika, løk og hvitløk. Bland med bønnene.
Ved siden av i en skål, pisk sammen egg, chilipulver, spisskummen og chilisaus.
Bland så alt sammen og rør inn brødsmuler til noenlunde fast deig. Del i 4 og form burgere som legges på ett smurt bakepapir.
Stekes i stekeovnen på ca 180-190 grader ca 10 min på hver side. Kan evt grilles eller stekes, men de kan falle i fra hverandre.
Server på halvt burgerbrød med grønt og litt rømme/aioli eller rømmedressing etter smak som på bildet
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Rosemarie Pettersen
(Intern: 34687)
Tilberedningstid:
20-40 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Stekepanne Diett/allergi:
Vegetarmat Innlagt dato:2019-06-25
Oppdatert dato:2019-06-25