Fotograf:Rosemarie Pettersen Dette ble nesten en slags kjøttkaker som er flate, men greit med noe annet til burgere enn bare brød, ost og salat. Ovnsstekte pommes frites av søtpoteter som tilbehør bruker vi en del av. Sausen er bare nydelig og her er det og rom for eksperimentering. I tillegg brukte vi smørdampede grønne bønner.
Oppskriften inneholder 123 Kalorier, 4 g Karbo, 9 g Protein og 8 g Fett pr 100 gr Oppskriften har følgende allergener Egg, Fisk, Gluten, Spor-av-soya, Spor-av-sulfitt, Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Burgere
Bland sammen alt i en stor bolle. Form 4 store burgere.
Varm litt olje i en panne og stekt burgerne pent brune på begge sider. Ta de opp og hold de varme.
Stek så løken i samme panna. Når løken begynner å bli myk så drysser du over mel samtidig som du rører. Skrap opp restene fra kjøttdeigen i panna også. Etter litt så sper du med buljong og vin til passe konsistens. Smak til med salt og evt annet krydder. Ha så tilbake burgerne og la alt surre i 10-12 minutter til burgerne er gjennomstekt.
Server med for eksempel pommes frites av søtpotet som vi gjorde, bønner eller for eksempel blomkål mm.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Rosemarie Pettersen
(Intern: 34728)
Tilberedningstid:
20-40 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Stekepanne Innlagt dato:2019-10-26
Oppdatert dato:2019-10-26