Honningkake med hvit sjokoladeparfait og rabarbrakompott inneholder
244 Kalorier,
21 g Karbo,
3 g Protein og
16 g Fett pr 100 gr
Honningkake med hvit sjokoladeparfait og rabarbrakompott har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Melk, Soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Honningkake med hvit sjokoladeparfait og rabarbrakompott er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
3547 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Honningkake med hvit sjokoladeparfait og rabarbrakompott!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 243.98 | 989.95 | Kcal |
Protein | 2.73 | 11.08 | gram |
Karbohydrat | 21.15 | 85.82 | gram |
Kostfiber | 1.24 | 5.03 | gram |
Fett | 16.22 | 65.81 | gram |
Mettet fett | 9.46 | 38.38 | gram |
Salt | 0.06 | 0.26 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 6.96 | Kr 28.24 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 623 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 34,67 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Til den hvite sjokoladeparfait piskes eggeplommene luftige med melisen. Hakk sjokoladen fint og smelt den over vannbad. Pisk fløten, men ikke for stiv. Rør sjokoladen i eggeplommemassen, rør deretter litt av kremen i og vend resten av kremen forsiktig i. Sett isen i fryseren 3-4 timer. Sett den i kjøleskapet 30 minutter før servering.
Rabarbra kompott :
Skjær rabarbraene i mindre stykker og sett dem i kok med de andre ingredienser. La det surre 30-35 minutter, til en "tett" kompott. Blend eventuelt for å oppnå en mer homogen masse.
Tørk honningkakeskivene i ovnen ved 140 grader. La dem bli kalde og legg dem deretter sammen to og to med skiver eller kuler av isen og rabarbrakompott.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Alletiders kogebog
(Intern: 22416)
Kategori:
Dessert
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2006-06-28
Oppdatert dato:2006-06-28
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift