Fotograf:
Mat.no
Hveteboller med overraskelse inneholder
318 Kalorier,
45 g Karbo,
7 g Protein og
11 g Fett pr 100 gr
Hveteboller med overraskelse har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk, Spor-av-egg, Spor-av-gluten, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Hveteboller med overraskelse er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,7 poeng fra 3 lesere
Lesere:
6730 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Hveteboller med overraskelse med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 318.12 | 4 159.42 | 259.96 | Kcal |
Protein | 6.93 | 90.61 | 5.66 | gram |
Karbohydrat | 45.49 | 594.78 | 37.17 | gram |
Kostfiber | 3.01 | 39.36 | 2.46 | gram |
Fett | 11.38 | 148.79 | 9.30 | gram |
Mettet fett | 6.73 | 87.99 | 5.50 | gram |
Salt | 0.44 | 5.82 | 0.36 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 3.36 | Kr 43.93 | Kr 2.75 | .- |
Hele oppskriften veier | 1 308 totalt | 1 308 pr porsj | 82 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 57,19 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 16
boller
Bland halvparten av melet med sukker, salt, kardemomme og bakepulver. Smuldre smøret i
melblandingen. Rør gjæren ut i lunken melk og tilsett melblandingen. Rør inn mer mel til deigen slipper bakebollen og er passe fast.
Dekk med plast og la deigen heve til dobbel størrelse på et lunt sted. Trill ut 16 boller. Lag et hull og legg inn en sjokoladebit.
Dra deig over hullet og legg dem med skjøten ned på bakepapir eller smurt stekeplate. Etterhev under plast ca. 20 minutter. Pensle med sammenvispet egg og stek bollene. Server bollene lunkne gjerne med vispet krem og rørte bær ved siden av.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Mat.no
(Intern: 261)
Tilberedningstid:
60 min +
Kategori:
Gjærbakst
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-07-10
Oppdatert dato:2002-07-10
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift