Kål med sopp og kylling inneholder
89 Kalorier,
2 g Karbo,
8 g Protein og
5 g Fett pr 100 gr
Kål med sopp og kylling har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Spor-av-melk, Spor-av-sesam,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Kål med sopp og kylling er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
2754 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Kål med sopp og kylling!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 88.69 | 280.22 | Kcal |
Protein | 7.63 | 24.11 | gram |
Karbohydrat | 2.46 | 7.77 | gram |
Kostfiber | 1.17 | 3.70 | gram |
Fett | 5.11 | 16.15 | gram |
Mettet fett | 2.31 | 7.30 | gram |
Salt | 0.30 | 0.95 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 6.09 | Kr 19.24 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 264 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 11,09 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Bland sammen kjøttdeig, nyhakket sopp, griljermel og et stort egg. Tilsett smeltet smør og melk og rør godt sammen. Smak til med muskat, salt og pepper. La farsen hvile et kvarters tid. Rør sammen ingrediensene til sausen. Sett den kaldt.
Rens kålen og hul den ut med en skarp kniv fra bunnen, skjær først av en skalk og skjær ut. Det som blir til overs, kan kokes i morgen. Fordel farsen i kålen og sett den ned bunnen ned (på skalken) i en kjele/gryte.
Hell på lettsaltet vann til ca. halvveis opp. Legg på lokk La det syde/ putre ca. 20 minutter. Kjenn med en nål.
Trenges det mer tid før farsen er «stiv»?. La renne godt av og skjær kålen med farsen i skiver når den er lun. Serveres med den kalde sausen og nybakt grovt brød.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Gladimat.no
(Intern: 23863)
Kategori:
Kokt/dampet
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2007-06-08
Oppdatert dato:2007-06-08
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift