Kald kokt småsei med rømme og gressløk inneholder
109 Kalorier,
1 g Karbo,
13 g Protein og
6 g Fett pr 100 gr
Kald kokt småsei med rømme og gressløk har beregnet å ha følgende allergener
Fisk, Melk, Sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Kald kokt småsei med rømme og gressløk er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3,5 poeng fra 4 lesere
Lesere:
15395 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Kald kokt småsei med rømme og gressløk!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 109.47 | 602.69 | Kcal |
Protein | 12.96 | 71.35 | gram |
Karbohydrat | 1.35 | 7.43 | gram |
Kostfiber | 0.51 | 2.81 | gram |
Fett | 5.69 | 31.33 | gram |
Mettet fett | 3.10 | 17.07 | gram |
Salt | 0.24 | 1.33 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 7.81 | Kr 43.00 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 202 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 4,93 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Rens fisken. Kapp av hode, hale og finner. Skjær fisken i skiver, 3-4 cm tykke.
Rens gulrøtter, løk og purre. Skjær disse i skiver. Kok opp vann med eddik og rikelig salt, og legg i grønnsaker og krydder. La alt få et oppkok før du legger i fiskeskivene. Trekk fisken i 5 minutter. Sett alt til siden, og la fisken bli kald i kraften.
Bland seterrømme med gressløk. Tilsett sukker, salt og pepper etter smak.
Når fisken er kald tas den ut av kraften. Fjern ryggbeinet og anrett fisken på fat. Ta gulrøtter, purre og løk opp fra kraften og fordel dette over fiskestykkene. Server med rømmedressingen, kokte nypoteter og gjerne en salat.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 11355)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Kokt/dampet
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-04
Oppdatert dato:2003-05-04
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift