Karriauberginer inneholder
91 Kalorier,
11 g Karbo,
5 g Protein og
2 g Fett pr 100 gr
Karriauberginer har beregnet å ha følgende allergener
Sennep,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Karriauberginer er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4 poeng fra 2 lesere
Lesere:
2821 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Karriauberginer!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 91.02 | 294.96 | Kcal |
Protein | 4.77 | 15.46 | gram |
Karbohydrat | 11.26 | 36.49 | gram |
Kostfiber | 4.18 | 13.55 | gram |
Fett | 2.06 | 6.68 | gram |
Mettet fett | 0.22 | 0.71 | gram |
Salt | 0.57 | 1.84 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 4.66 | Kr 15.10 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 296 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 49,48 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Sett linser i kok i ½ l lettsaltet vann og fjern skummet fra overflaten. Tilsett chili, ingefær og gurkemeie og kok ca. 10 min.
Tilsett tomater og kok til linsene er helt møre, ca. ½ time. Pisk dem til puré - med en stavblender eller i en foodprocessor.
Varm oljen i en tykkbunnet gryte, tilsett sennepskorn og legg lokk på. Når sennepsfrøene popper mot lokket, tilsettes karri, spisskummen og kort etter tyntskårne hvitløk, auberginer og paprikaer.
Vend linsepureen i og sett retten i kok. Kok til grønnsakene er møre.
Smak til med salt, pepper og sitronsaft og dryss med korianderblader.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Ukjent kilde
(Intern: 27705)
Tilberedningstid:
90 min
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Kokt/dampet
Diett/allergi:
Veganer
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2010-10-19
Oppdatert dato:2010-10-19
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift