Karriauberginer





Karriauberginer inneholder 90 Kalorier, 11 g Karbo, 5 g Protein og 2 g Fett pr 100 gr
Karriauberginer har beregnet å ha følgende allergener Sennep,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Karriauberginer er: Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
200grtørkede linser
0,5tschilipulver
2ssingefær, frisk
1tsgurkemeie
1boks(er)tomater, flådde
2ssolje
1tsgule sennepskorn, hele
1tskarri
1tsspisskummen
2feddhvitløk
1stkaubergine
2stkrøde paprikaer
1tskjøkkensalt
1tspepper
1sssitronsaft

Pynt:

8kvist(er)koriander, frisk


Annonse



Næringsdeklarasjon for Karriauberginer!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier89.71290.72Kcal
Protein4.8115.59gram
Karbohydrat11.2636.49gram
Kostfiber3.4911.31gram
Fett2.056.64gram
Mettet fett0.220.71gram
Salt0.571.84gram
Pris på oppskriftenKr 4.66Kr 15.10Kroner
Hele oppskriften veier1 296 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Sett linser i kok i ½ l lettsaltet vann og fjern skummet fra overflaten. Tilsett chili, ingefær og gurkemeie og kok ca. 10 min.
Tilsett tomater og kok til linsene er helt møre, ca. ½ time. Pisk dem til puré - med en stavblender eller i en foodprocessor.
Varm oljen i en tykkbunnet gryte, tilsett sennepskorn og legg lokk på. Når sennepsfrøene popper mot lokket, tilsettes karri, spisskummen og kort etter tyntskårne hvitløk, auberginer og paprikaer.
Vend linsepureen i og sett retten i kok. Kok til grønnsakene er møre.
Smak til med salt, pepper og sitronsaft og dryss med korianderblader.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Ukjent kilde
(Intern: 27705)
Tilberedningstid: 90 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Kokt/dampet
Diett/allergi: Veganer
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2010-10-19
Oppdatert dato:2010-10-19
Lesere: 1843 totalt.

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6




Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.