Kjempereker med linseragu og grillet chèvre inneholder
120 Kalorier,
11 g Karbo,
8 g Protein og
5 g Fett pr 100 gr
Kjempereker med linseragu og grillet chèvre har beregnet å ha følgende allergener
Melk, Selleri, Skalldyr,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Kjempereker med linseragu og grillet chèvre er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4 poeng fra 2 lesere
Lesere:
6212 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Kjempereker med linseragu og grillet chèvre!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 119.86 | 319.01 | Kcal |
Protein | 7.93 | 21.11 | gram |
Karbohydrat | 10.50 | 27.95 | gram |
Kostfiber | 2.28 | 6.07 | gram |
Fett | 4.62 | 12.30 | gram |
Mettet fett | 2.53 | 6.73 | gram |
Salt | 0.88 | 2.35 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 4.34 | Kr 11.55 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 065 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 35,04 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Skjær kjemperekene nesten gjennom fra skallsiden, brett dem ut til "sommerfugler", og fjern den svarte strengen, tarmen, i midten. Dryss på litt salt og nykvernet pepper og estragon. Stek dem i panne med olje på relativt sterk varme i ca 3-4 minutter.
Legg chèvreskivene på stekeplaten og stek på øverste rille i svart varm ovn eller under grill, til de blir godt gylne. La dem få hvile litt på stekeplaten, slik at de blir faste før du rører dem.
Skyll linsene godt i rikelig kaldt vann. Kok dem3 minutter i nytt vann og slå av vannet.
Fres baconskivene og grønnsakene raskt i smør. Tilsett hvitløkfeddene, de forvellede linsene og kjøttkraften. La det småkoke 12-15 minutter.
Ta ut hvitløkfeddene og baconskivene. Tilsett salt, nykvernet pepper og persille. Kok til blandingen tykner litt, men ikke så lenge at den blir grøtet.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 7914)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Stekepanne
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-20
Oppdatert dato:2003-04-20
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift