| Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
|---|---|---|---|
| Kalorier | 68.52 | 353.56 | Kcal |
| Protein | 11.57 | 59.70 | gram |
| Karbohydrat | 1.88 | 9.70 | gram |
| Kostfiber | 1.60 | 8.26 | gram |
| Fett | 1.28 | 6.60 | gram |
| Mettet fett | 0.50 | 2.58 | gram |
| Salt | 0.74 | 3.82 | gram |
| Pris på oppskriften | Kr 9.64 | Kr 49.74 | Kroner |
| Hele oppskriften veier | 2 064 | gr totalt | gram |
| Energiprosent fra karbo | 10,97 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Kokt sprengt oksebryst.
Oksestek i kefir.
Sukiyaki, nasjonalretten til Japan.
Biff i snøre med kremet løk.
Sosekjøtt - kjøtt i mørke.
Gammeldagse kjøttkaker.
Biff i curry.
Mulah Kudueah - kjøtt og gresskar.
Oksestek á la Fiji.
Sosekjøtt 4.
Pabellon Criollo fra Venezuela.
Oksebringe med linser.
Ferskt kjøtt og suppe 1.
Marokkanske kjøttboller.
Fersk kjøtt og suppe fra Stange Gjestegård.
Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.