Kjøtt og suppe inneholder
64 Kalorier,
2 g Karbo,
11 g Protein og
1 g Fett pr 100 gr
Kjøtt og suppe har beregnet å ha følgende allergener
Selleri,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Kjøtt og suppe er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Kjøtt og suppe!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 63.80 | 329.21 | Kcal |
Protein | 11.45 | 59.08 | gram |
Karbohydrat | 1.88 | 9.70 | gram |
Kostfiber | 1.19 | 6.14 | gram |
Fett | 0.90 | 4.64 | gram |
Mettet fett | 0.40 | 2.06 | gram |
Salt | 0.74 | 3.83 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 9.64 | Kr 49.74 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 064 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 11,78 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Kok opp vannet med salt og legg kjøttet i
Kok opp uten lokk og skum godt av
Legg på lokket og la det trekke i ca 1-2 timer. Det må ikke koke.
Det er ferdig når kjøttet løsner fra bena.
Rens grønnsakene, og kutt de i passe biter.
La de koke med mot slutten av koketiden. Det kan være lurt å skumme av hvis det er mye fett på overflaten.
Smak til med salt.
Server suppe først med grønnsaker, og kjøtt etterpå med grønnsaker og poteter. Løksaus.
Løksaus:
1 liten løk
litt smør
4 dl kraft
2 ss hvetemel
litt salt
Hakk løken fin og surr den til den er blank i litt smør.
Dryss over melet og spe med kraften.
La koke noen minutter og smak evt til med salt.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
2555 totalt.
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Knut Pettersen
(Intern: 2118966689)
Kategori:
Kokt/dampet
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-03-16
Oppdatert dato:2002-03-16
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift