Kokt kjøtt med sommerens grønnsaker inneholder
100 Kalorier,
3 g Karbo,
11 g Protein og
5 g Fett pr 100 gr
Kokt kjøtt med sommerens grønnsaker har ingen allergener
Kokt kjøtt med sommerens grønnsaker er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
2858 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Kokt kjøtt med sommerens grønnsaker!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 100.20 | 524.71 | Kcal |
Protein | 10.58 | 55.40 | gram |
Karbohydrat | 2.79 | 14.61 | gram |
Kostfiber | 1.58 | 8.27 | gram |
Fett | 4.84 | 25.35 | gram |
Mettet fett | 2.20 | 11.52 | gram |
Salt | 0.96 | 5.03 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 7.22 | Kr 37.81 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 3 142 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 11,13 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1. Kok opp rikelig med vann i en kjele. Legg kjøttet i, kok opp og skum godt av. Senk temperaturen og la kjøttet trekke såvidt under kokepunktet i ca. 1 1/2 time sammen med timian og laurbærblad.
2. Rens grønnsakene g del gulrot og purre i ringer og snitt kålen i grove strimler. Ha dette over i kjelen sammen med kjøttet og la alt trekke til grønnsakene er møre, ca. 20 minutter.
3. Ta opp kjøttet og skjær det i terninger. Legg kjøttet tilbake i suppen og smak til med pepper.
Server suppen med et dryss frisk persille.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matprat.no
(Intern: 2118967576)
Kategori:
Kokt/dampet
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-05-05
Oppdatert dato:2002-05-05
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift