Kokt torskerogn med remulade inneholder
175 Kalorier,
1 g Karbo,
16 g Protein og
12 g Fett pr 100 gr
Kokt torskerogn med remulade har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Fisk, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Kokt torskerogn med remulade er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Kokt torskerogn med remulade!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 174.84 | 322.01 | Kcal |
Protein | 16.08 | 29.62 | gram |
Karbohydrat | 1.20 | 2.21 | gram |
Kostfiber | 0.30 | 0.55 | gram |
Fett | 11.68 | 21.51 | gram |
Mettet fett | 2.04 | 3.76 | gram |
Salt | 2.36 | 4.35 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 11.41 | Kr 21.01 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 737 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 2,74 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Den friske rogn skylles og drysses med salt.
Rognen innpakkes i pergamentpapir eller folie og legges i en gryte.
Kokende vann helles over til det knapt dekker.
2 laurbærblader og knuste pepperkorn tilsettes.
Til 500 gr. torskerogn beregnes koketid 40-45 minutter ved svak varme.
Den varme rogn kan spises som middagsrett med poteter og sitronsaus.
Rognen kan evt. legges i lett press og serveres i skiver på smørbrød, eller paneres på pannen.
Panering: Mel, egg og rasp.
Rør sammen remuladen og server til.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 23503)
Kategori:
Kokt/dampet
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2007-03-11
Oppdatert dato:2007-03-11
Lesere:
7972 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift