Krabbemaki med mango og agurk





Krabbemaki med mango og agurk oppskrift.
Fotograf: Kim Holthe
Hvis du allerede har laget maki sushi og erfart hvor enkelt det er, kan du ta det litt lengre med denne oppskriften. Krabbekjøtt, mango og chili gir en spennende maki.

Oppskriften inneholder 113 Kalorier, 17 g Karbo, 8 g Protein og 1 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Skalldyr,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Krabbemaki med mango og agurk er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
2stkkrabbeskjell, fylt
8dlsushiris
0,5dlriseddik
1,5sssukker
1tssalt
0,5stkagurk
1stkmango
1tschili, rød
1tsingefær, frisk
1tshvitløk
1sslime
1ssolivenolje
koriander, frisk
sesamfrø
bambusmatte

Tilbehør

soyasaus, lys
wasabi
ingefær, syltet


Annonse



Næringsdeklarasjon for Krabbemaki med mango og agurk!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier112.80491.61Kcal
Protein7.8434.17gram
Karbohydrat17.1974.92gram
Kostfiber0.763.31gram
Fett1.245.40gram
Mettet fett0.210.92gram
Salt1.416.17gram
Pris på oppskriftenKr 10.05Kr 43.80Kroner
Hele oppskriften veier1 743 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Kok risen som forklart på pakken eller følg framgangsmåten som beskrives her.
Rør sukker og salt i riseddiken til alt er oppløst. Ha eddiken over risen når den er avkjølt og vend forsiktig inn. Pass på at risen ikke blir for fuktig. Del agurken i to på langs, skrap ut kjernen og skjær i strimler. Skrell mangoen og skjær den i strimler.

Finhakk chili, ingefær, hvitløk og koriander. Bland det sammen med krabbekjøttet, og tilsett limejuice og olivenolje.

Dekk bambusmatten med plastfolie og klem ut risen på matten til ca. 8x16 cm. Legg på en strimle agurk og mango, og litt krabbekjøtt langs midten av risen. Rull dette til en jevn maki i bambusmatten.

Ta ut rullen og dryss på sesamfrø. Skjær i passende skiver og server med soya, wasabi, syltet ingefær, og gjerne noen ekstra krabbeklør.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Norges sjømatråd
(Intern: 29265)
Tilberedningstid: 40 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Sushi
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2013-03-26
Oppdatert dato:2013-03-26
Lesere: 2024 totalt.

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6




Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Ura maki med krabbe.Ura maki med krabbe.
Denne retten har 156,25 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 27,46 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 3,55 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 7,97.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Krabbemaki med mango og agurk.Krabbemaki med mango og agurk.
Denne retten har 112,8 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 17,19 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 1,24 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 10,05.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++







Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.