Krydrete kikerter (Punjabi Chhole) inneholder
165 Kalorier,
17 g Karbo,
7 g Protein og
7 g Fett pr 100 gr
Krydrete kikerter (Punjabi Chhole) har ingen allergener
Krydrete kikerter (Punjabi Chhole) er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
7168 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Krydrete kikerter (Punjabi Chhole)!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 165.21 | 456.02 | Kcal |
Protein | 6.63 | 18.30 | gram |
Karbohydrat | 16.51 | 45.57 | gram |
Kostfiber | 4.69 | 12.95 | gram |
Fett | 7.03 | 19.40 | gram |
Mettet fett | 0.71 | 1.96 | gram |
Salt | 0.18 | 0.49 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 3.48 | Kr 9.61 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 104 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 39,97 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Kok kikertene myke i så mye vann at det dekker, sammen med natron (ertene skal være hele).
Varm oljen i en annen kjele, ha i spisskummen og dyvelsdrek. Når frøene spretter, tilsett løk, ingefær, hvitløk og grønn chili. Stek til alt er gyllent.
Ha i tomatene og mos til en jevn masse mens de steker. Tilsett chili, gurkemeie, mango, garam masala og ranateplefrø. La det steke til massen er brun og godt blandet.
Ha i ertene sammen med kokevannet og bland godt. Mos noen av ertene slik at massen blir tykkere. Smak til med salt og la trekke.
Serveres med korianderblader og en sitronbåt til hver.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 6347)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Gryterett
Diett/allergi:
Veganer
Land:
India
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2002-11-02
Oppdatert dato:2002-11-02
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift