Kylling med indiansk maisstuing og hvitløkmoste po inneholder
111 Kalorier,
11 g Karbo,
6 g Protein og
5 g Fett pr 100 gr
Kylling med indiansk maisstuing og hvitløkmoste po har beregnet å ha følgende allergener
Melk, Selleri, Skalldyr,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Kylling med indiansk maisstuing og hvitløkmoste po er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 5 poeng fra 3 lesere
Lesere:
16979 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Kylling med indiansk maisstuing og hvitløkmoste po!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 110.58 | 1 227.06 | Kcal |
Protein | 5.57 | 61.81 | gram |
Karbohydrat | 10.68 | 118.51 | gram |
Kostfiber | 1.55 | 17.20 | gram |
Fett | 4.72 | 52.38 | gram |
Mettet fett | 2.73 | 30.29 | gram |
Salt | 0.23 | 2.60 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 4.91 | Kr 54.48 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 4 439 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 38,63 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Hakk løk, paprika, chilipepper, selleri og fres. Tilsett mais, tomat, buljong og kok under omrøring i 15-20 minutter. Ha i fløten de siste par minuttene. Ta ca 2/3 dl av massen og mos den med stavmikser, og hell så mosen tilbake i sausen. Hold den varm.
Kok hele poteter og hele, skrellede hvitløkfedd. Slå av vannet, damp potetene godt, og mos dem forsiktig, gjerne med visp, og tilsett smør og melk. Husk: Salte aldri potetene mens de koker når du skal bruke dem til mos. Da blir mosen seig. La det være litt klumper i mosen. Da smaker den hjemmelaget og godt.
Stek kyllingen raskt på begge sider, deretter i ovn på 180 C i 10-15 minutter. Del den i tykke skiver.
Smelt smør i en panne eller wok og vend spinaten i dette. Vær rask, spinaten skal ikke falle sammen.
Legg potetmos på tallerknene, deretter kylling og spinat. Bland krepsehalene i maisstuingen, hell over tallerknene og server.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 12160)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Ovnsrett
Land:
Amerika
Innlagt dato:2003-05-07
Oppdatert dato:2003-05-07
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift