Kylling som i Provence inneholder
98 Kalorier,
2 g Karbo,
12 g Protein og
4 g Fett pr 100 gr
Kylling som i Provence har beregnet å ha følgende allergener
Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Kylling som i Provence er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3,7 poeng fra 3 lesere
Lesere:
5291 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Kylling som i Provence!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 97.97 | 428.04 | Kcal |
Protein | 12.28 | 53.65 | gram |
Karbohydrat | 1.56 | 6.82 | gram |
Kostfiber | 1.10 | 4.81 | gram |
Fett | 4.49 | 19.62 | gram |
Mettet fett | 1.09 | 4.76 | gram |
Salt | 1.15 | 5.01 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 8.37 | Kr 36.57 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 748 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 6,36 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Rens og hakk løk og hvitløk. Flå tomatene: Skjær kryss i toppen av tomatene og ring rundt midten. Dypp dem noen sekunder i kokende vann, legg dem raskt over i kaldt vann og trekk skinnet av.
Del tomatene og skjær ut frøene. Skjær tomatene i terninger. Del soppene. Brun kyllingfiletene i olje. Ta filetene ut av stekepannen.
Tilsett smøret i pannen og fres løk, hvitløk, tomater, sopp, persille, laurbærblad og timian i 2-3 minutter til løken blir blank. Legg kyllingfiletene tilbake, hell på vann og dryss over salt og pepper. Legg lokk på stekepannen og la filetene surre på svak varme til de er gjennomstekt, ca. 5 minutter.
Dryss over hakket persille og oliven like før servering. Server kyllingen med kokte poteter og aspargesbønner.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Kylling.no
(Intern: 18689)
Kategori:
Stekepanne
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2004-12-20
Oppdatert dato:2004-12-20
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift