Kyllingbrystfilet med persillesaus og rotgrønnsake inneholder
74 Kalorier,
5 g Karbo,
8 g Protein og
1 g Fett pr 100 gr
Kyllingbrystfilet med persillesaus og rotgrønnsake har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Selleri,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Kyllingbrystfilet med persillesaus og rotgrønnsake er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Kyllingbrystfilet med persillesaus og rotgrønnsake!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 73.63 | 448.81 | Kcal |
Protein | 7.52 | 45.84 | gram |
Karbohydrat | 5.08 | 30.97 | gram |
Kostfiber | 1.25 | 7.62 | gram |
Fett | 1.09 | 6.64 | gram |
Mettet fett | 0.27 | 1.65 | gram |
Alkohol | 1.56 % | | | |
Salt | 0.06 | 0.38 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 6.83 | Kr 41.63 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 438 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 27,59 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Kyllingbryst, gode grønnsaker og en nydelig saus. Alt dette under 400 kcal. Sett i gang!
Start med sausen:
Skrell og finhakk løk og grovhakk persille. Fres det i vann til løken blir blank. Tilsett vin (evt. vann) og la det koke i noen minutter. Ta kjelen av platen. Visp lett sammen eggeplommene og rør inn litt av sausen. Hell så alt tilbake i kjelen under omrøring. Sausen må ikke være for varm eller kokes opp, da kan den skille seg. Smak til med salt og pepper.
Stek kyllingbrystfiletene ca 3 minutter på hver side.
Trekk pannen til side og la filetene hvile 1 minutt, slik at kjøttsaften «setter» seg bedre. Server med lettkokte rotgrønnsaker og persillesaus.
1 porsjon kyllingkjøtt = 125 g.
Per porsjon: 395 kcal
Oppskriften er hentet fra kokeboken Lett Mett, som kan bestilles i Grete Roede Butikken
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
5795 totalt.
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Grete Roede
(Intern: 802)
Kategori:
Stekepanne
Diett/allergi:
Kalorifattig
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-08-11
Oppdatert dato:2002-08-11
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift