Kyllingfileter med rissalat inneholder
128 Kalorier,
9 g Karbo,
13 g Protein og
4 g Fett pr 100 gr
Kyllingfileter med rissalat har beregnet å ha følgende allergener
Sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Kyllingfileter med rissalat er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
2623 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Kyllingfileter med rissalat!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 127.89 | 472.78 | Kcal |
Protein | 12.52 | 46.28 | gram |
Karbohydrat | 9.43 | 34.86 | gram |
Kostfiber | 0.92 | 3.40 | gram |
Fett | 4.25 | 15.71 | gram |
Mettet fett | 0.72 | 2.66 | gram |
Salt | 0.14 | 0.51 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 8.29 | Kr 30.65 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 479 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 29,49 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Dryss salt og pepper på kyllingfiletene. Stek dem ca. 3 minutter på hver side i middels varm panne. Avkjøl filetene.
Kok risen som anvist på pakken. Kok sjampinjongene ca. 5 minutter i lettsaltet vann. Del dem deretter i to eller fire. Avkjøl ris og sjampinjong. Skjær tomatene i terninger. Finhakk vårløken. Skjær kyllingfiletene i skiver og anrett dem på et fat. Pynt med estragon. Bland ris, sjampinjong og tomater i en salatbolle. Dryss over vårløk.
Bland dressingen og hell den over salaten.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Kylling.no
(Intern: 2118968185)
Kategori:
Stekepanne
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-05-21
Oppdatert dato:2002-05-21
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift