Kyllingrulader med risotto inneholder
127 Kalorier,
10 g Karbo,
10 g Protein og
4 g Fett pr 100 gr
Kyllingrulader med risotto har beregnet å ha følgende allergener
Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Kyllingrulader med risotto er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3,5 poeng fra 2 lesere
Lesere:
2882 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Kyllingrulader med risotto!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 126.85 | 914.17 | Kcal |
Protein | 10.15 | 73.15 | gram |
Karbohydrat | 10.47 | 75.45 | gram |
Kostfiber | 0.44 | 3.17 | gram |
Fett | 4.49 | 32.36 | gram |
Mettet fett | 1.80 | 12.97 | gram |
Alkohol | 0.44 % | | | |
Salt | 0.64 | 4.60 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 8.13 | Kr 58.59 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 4 324 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 33,01 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Legg de soltørkede tomatene i vann i 20-30 minutter til de blir myke. Hakk mozzarellaosten, tomater, basilikum og olivener og bland alt sammen. Bank ut kyllingfiletene og fordel ostefyllet over. Rull filetene sammen og bind dem sammen med hyssing.
Legg kyllingfiletene på en stekeplate med skjøten ned. Stek kyllingruladene ved 200 °C i 15-20 minutter.
Lag risottoen mens kyllingruladene stekes. Fres løk og hvitløk i olje i en kjele til løken blir myk. Tilsett ris og safran og spe med vinen og 1 dl kyllingkraft. La det hele småkoke under omrøring til all væsken er absorbert. Fortsett med å helle på kraft i fire omganger. All væsken skal være absorbert før neste omgang blir tilsatt. Koketiden til sammen er ca. 20 minutter. Riskornene skal være myke, men faste (”al dente”). Risottoen skal være kremaktig. Ha i smør og parmesan til slutt.
Ta av hyssingen på kyllingruladene, og skjær dem i skiver. Legg dem på en seng av risotto.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Kylling.no
(Intern: 2118968212)
Kategori:
Ovnsrett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-05-21
Oppdatert dato:2002-05-21
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift