Lakseasparges i sitronsaus inneholder
148 Kalorier,
1 g Karbo,
9 g Protein og
12 g Fett pr 100 gr
Lakseasparges i sitronsaus har beregnet å ha følgende allergener
Fisk, Melk, Sennep, Sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Lakseasparges i sitronsaus er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4 poeng fra 2 lesere
Lesere:
3752 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Lakseasparges i sitronsaus!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 148.01 | 877.48 | Kcal |
Protein | 8.88 | 52.65 | gram |
Karbohydrat | 0.60 | 3.56 | gram |
Kostfiber | 0.55 | 3.26 | gram |
Fett | 12.11 | 71.79 | gram |
Mettet fett | 4.60 | 27.27 | gram |
Salt | 0.32 | 1.90 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 11.09 | Kr 65.75 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 371 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 1,62 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Skjær laksen i store, tynne skiver på langs av fileten. 8-12 skiver til 4 personer. Rull en asparges inn i hver lakseskive.
Legg ruladene i en lav, vid kjele. Hell på vann og dryss på salt og pepper. Kok opp og la fisken trekke på svak varme i 3-4 minutter. Ta ruladene opp og hold dem varme under aluminiumsfolie.
Skjær sikorisalaten i strimler og la dem surre i 1 ts smør til de er myke. hell på fløten, og riv sitronskallet i sausen. La sausen koke inn til ca halvparten. Rør i sennep og smør og smak til med salt og pepper.
Fordel sausen på varme tallerkener. Legg to eller tre fiskerulader på hver porsjon. Pynt med sitronbåter, og server kokt ris til.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 11209)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Kokt/dampet
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-04
Oppdatert dato:2003-05-04
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift