Lam i dill med rømmesaus inneholder
126 Kalorier,
1 g Karbo,
13 g Protein og
8 g Fett pr 100 gr
Lam i dill med rømmesaus har beregnet å ha følgende allergener
Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Lam i dill med rømmesaus er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Lam i dill med rømmesaus!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 125.54 | 426.40 | Kcal |
Protein | 12.94 | 43.95 | gram |
Karbohydrat | 0.53 | 1.80 | gram |
Kostfiber | 0.01 | 0.03 | gram |
Fett | 7.96 | 27.04 | gram |
Mettet fett | 4.17 | 14.16 | gram |
Salt | 0.85 | 2.88 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 8.97 | Kr 30.47 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 359 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 1,68 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Skjær kjøttet i terninger, og brun i smør i varm panne. Legg over i en gryte, og kok ut pannen med litt av vannet.
Tilsett salt, pepper og resten av vannet, og kok opp. La retten trekke i 30-45 minutter til kjøttet er mørt.
Etter halve trekketiden tilsettes rømme. Om nødvendig kan sausen jevnes med maisenna rørt ut i litt kaldt vann.
Smak til med rikelig med frisk dill, salt og pepper. Server med kokte grønnsaker, poteter og evt. rørte tyttebær.
Ønsker du ekstra smak så la tørket dill trekke med i retten i 10-15 minutter.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 10368)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Kokt/dampet
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-01
Oppdatert dato:2003-05-01
Lesere:
3046 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift