Lammekoteletter med Balsamicosaus inneholder
147 Kalorier,
5 g Karbo,
9 g Protein og
10 g Fett pr 100 gr
Lammekoteletter med Balsamicosaus har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Lammekoteletter med Balsamicosaus er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 2 poeng fra 2 lesere
Lesere:
7340 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Lammekoteletter med Balsamicosaus!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 146.76 | 707.60 | Kcal |
Protein | 8.89 | 42.86 | gram |
Karbohydrat | 5.42 | 26.13 | gram |
Kostfiber | 0.66 | 3.18 | gram |
Fett | 9.80 | 47.25 | gram |
Mettet fett | 4.45 | 21.46 | gram |
Salt | 2.26 | 10.88 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 9.84 | Kr 47.44 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 929 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 14,77 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Gni inn lammekotelettene med rosmarin, timian og pepper.
- Stek lammekotelettene i en stekepanne i 5 minutter på hver side.
De skal fortsatt være litt rosa inni.
- Legg kotelettene over på et serveringsfat og hold dem varme.
- Ha løk i stekepannen og fres i 1 minutt på middels varme.
- Bland i eddik, buljong og maizena og småkok i 5 minutter.
- Hell sausen over lammekotelettene og pynt med rosmarin.
Serveres med nypoteter eller ris og lettkokte sukkererter.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matsiden
(Intern: 2401)
Kategori:
Stekepanne
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-11-17
Oppdatert dato:2002-11-17
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift