Fotograf:
Norges sjømatråd
Mama Rosas Bacalhau Brasiliansk julerett med norsk inneholder
155 Kalorier,
5 g Karbo,
20 g Protein og
6 g Fett pr 100 gr
Mama Rosas Bacalhau Brasiliansk julerett med norsk har beregnet å ha følgende allergener
Fisk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Mama Rosas Bacalhau Brasiliansk julerett med norsk er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,5 poeng fra 2 lesere
Lesere:
7112 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Mama Rosas Bacalhau Brasiliansk julerett med norsk!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 154.81 | 905.64 | Kcal |
Protein | 20.05 | 117.29 | gram |
Karbohydrat | 4.98 | 29.13 | gram |
Kostfiber | 1.29 | 7.55 | gram |
Fett | 5.79 | 33.87 | gram |
Mettet fett | 0.84 | 4.91 | gram |
Salt | 5.45 | 31.87 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 7.61 | Kr 44.52 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 340 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 12,86 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Skjær klippfisken i serveringsstykker og paprikaen i strimler. Stek løk og hvitløk i olivenolje. Stek klippfisken gylden og fin i olivenolje og legg over i et ildfast fat sammen med løken.
Surr paprikastrimlene i olivenolje ca 1 minutt. Legg paprika og sorte oliven pent omkring fisken. Drypp litt olivenolje over og dekk med aluminiumsfolie. Settes inn i varm stekeovn 5 minutter ved 180 grader.
Stek de kokte potetene i olivenolje. I mangel på små pene poteter kan vanlige poteter skjæres i store terninger. Pynt med persille og server fisken sammen med de stekte potetene.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Norges sjømatråd
(Intern: 1016)
Tilberedningstid:
40 min
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Ovnsrett
Land:
Brasil
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2002-08-22
Oppdatert dato:2002-08-22
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift