Mandelstekt seifilet med hvitløk og Snøfrisk inneholder
220 Kalorier,
5 g Karbo,
8 g Protein og
18 g Fett pr 100 gr
Mandelstekt seifilet med hvitløk og Snøfrisk har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Fisk, Melk, Nøtter, Spor-av-egg, Spor-av-gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Mandelstekt seifilet med hvitløk og Snøfrisk er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,5 poeng fra 2 lesere
Lesere:
4022 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Mandelstekt seifilet med hvitløk og Snøfrisk!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 220.17 | 1 207.84 | Kcal |
Protein | 7.60 | 41.69 | gram |
Karbohydrat | 5.48 | 30.06 | gram |
Kostfiber | 1.53 | 8.39 | gram |
Fett | 18.31 | 100.45 | gram |
Mettet fett | 9.66 | 52.99 | gram |
Salt | 0.26 | 1.43 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 5.89 | Kr 32.31 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 194 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 9,95 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Knus 2 fedd hvitløk og rør det inn i Snøfriskosten. Ta to like store seifileter (ca.300 g) og ha på salt og pepper. Smør osteblandingen på den ene fileten og legg den andre oppå.
Skjær den doble fileten i fire porsjonsstykker. Vend stykkene i mel tilsatt salt og pepper, deretter i sammenpisket egg og til slutt i mandelflak. Stekes i rikelig smeltet smør ved svak varme, for deretter å stekes ferdig i stekeovnen ved 200 ° C i ca. 10 minutter.
Grønnsakene kuttes i jevnt store biter, purre og gulrot forvelles et par minutter. Alle grønnsakene freses i smør tilsatt en knust hvitløksbåt. Krydre med timian.
Kok inn fløten til halv mengde. Visp deretter inn temperert, usaltet smør litt etter litt. Pass på at sausen ikke koker etter at smøret er tilsatt. Smak til med salt.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Mat.no
(Intern: 14658)
Kategori:
Stekepanne
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-07-08
Oppdatert dato:2003-07-08
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift