Marinert kald makrell inneholder
64 Kalorier,
2 g Karbo,
6 g Protein og
2 g Fett pr 100 gr
Marinert kald makrell har beregnet å ha følgende allergener
Fisk, Selleri,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Marinert kald makrell er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
4346 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Marinert kald makrell!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 64.05 | 212.65 | Kcal |
Protein | 5.58 | 18.53 | gram |
Karbohydrat | 1.84 | 6.11 | gram |
Kostfiber | 0.74 | 2.46 | gram |
Fett | 1.57 | 5.21 | gram |
Mettet fett | 0.34 | 1.13 | gram |
Alkohol | 2.68 % | | | |
Salt | 0.59 | 1.95 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 7.48 | Kr 24.83 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 328 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 11,49 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Kutt gulrot, løk og selleri i skiver. Grovhakk chili og dill og bland alt til en marinade. Gi denne et oppkok. La det stå og kjølne mens du renser og vasker makrellen.
Kutt av hode, hale og finner. Skjær den så opp i tykke skiver. Legg den i marinaden, kok opp og la den trekke i 10 minutter. Avkjøl. Ta fisken forsiktig ut og fjern skinn og ryggbein. Legg den tilbake i marinaden og la den trekke helst til dagen etter.
Ved servering tas fisken ut og tørkes. Anrett gjerne sammen med noen av grønnsakene i marinaden. Ferskt brød, smør eller rømme og en god salat er godt tilbehør.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 11274)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Kokt/dampet
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-04
Oppdatert dato:2003-05-04
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift