Marinert oksebryst (Costa di Manzo al vino)





Marinert oksebryst (Costa di Manzo al vino) inneholder 173 Kalorier, 1 g Karbo, 13 g Protein og 11 g Fett pr 100 gr
Marinert oksebryst (Costa di Manzo al vino) har beregnet å ha følgende allergener Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Marinert oksebryst (Costa di Manzo al vino) er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
1,5kgoksebryst
2sssmør til bruning

MARINADE:

0,5helflaske(r)rødvin
1stkløk
1stkgulrot
2stklaurbærblad
2feddhvitløk
0,5tsnymalt svart pepper
1dashsalt


Annonse



Næringsdeklarasjon for Marinert oksebryst (Costa di Manzo al vino)!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier173.19932.74Kcal
Protein13.3271.74gram
Karbohydrat0.914.90gram
Kostfiber0.291.56gram
Fett11.4761.77gram
Mettet fett5.5529.89gram
Alkohol1.78 %
Salt0.211.14gram
Pris på oppskriftenKr 12.00Kr 64.63Kroner
Hele oppskriften veier2 154 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Den skrellede løken og skrapte gulroten skjæres i skiver. Legg oksekjøttet i en bolle, bland rødvinen med løk, gulrot, laurbærblad, hvitløk som er skrellet og skåret på langs og pepper. Vend kjøttet godt i marinaden. La det stå i marinaden minst ett døgn, gjerne halvannet.

Ta kjøttet opp av marinaden og tørk det godt. Smelt smøret i en tykkbunnet gryte, og brun kjøttet på alle sider. Krydre det med litt salt og pepper.

Sil marinaden og kok den inn til halvparten i en gryte uten lokk på sterk varme. Hell den så over kjøttet, legg lokk på og la oksebrystet surre seg mørt på svak varme, ca 2 ½ time.

Hvis kjøttet avgir svært mye fett, bør man skumme av sausen.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 6194)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Kokt/dampet
Land: Italia
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-02-06
Oppdatert dato:2003-02-06
Lesere: 2715 totalt.

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6




Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Oksestek i kefir.Oksestek i kefir.
Denne retten har 99 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 6,66 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 4,12 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,13.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Pabellon Criollo fra Venezuela.Pabellon Criollo fra Venezuela.
Denne retten har 97,09 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 10,17 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 2,81 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,23.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Biff i snøre med kremet løk.Biff i snøre med kremet løk.
Denne retten har 47,38 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 2,93 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 1,22 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,34.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Oksebringe med linser.Oksebringe med linser.
Denne retten har 159,85 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 9,96 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 6,11 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 8,29.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Sosekjøtt - kjøtt i mørke.Sosekjøtt - kjøtt i mørke.
Denne retten har 86,81 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 5,13 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 3,55 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,56.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Marokkanske kjøttboller.Marokkanske kjøttboller.
Denne retten har 85,75 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 12,16 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 0,63 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,92.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Sukiyaki, nasjonalretten til Japan.Sukiyaki, nasjonalretten til Japan.
Denne retten har 99,08 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 11,01 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 1,76 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 8,82.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Ferskt kjøtt og suppe 1.Ferskt kjøtt og suppe 1.
Denne retten har 41,07 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 1,85 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 0,99 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,13.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Gammeldagse kjøttkaker.Gammeldagse kjøttkaker.
Denne retten har 241,53 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 2,66 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 20,77 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 7,84.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Kokt sprengt oksebryst.Kokt sprengt oksebryst.
Denne retten har 131,1 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 7,64 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 3,02 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 19,59.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Fersk kjøtt og suppe fra Stange Gjestegård.Fersk kjøtt og suppe fra Stange Gjestegård.
Denne retten har 81,86 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 2,13 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 5,3 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,99.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Biff i curry.Biff i curry.
Denne retten har 229,95 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 4,42 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 17,75 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 13,5.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++







Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.