Middagssalat med løk, bønner og mais inneholder
64 Kalorier,
9 g Karbo,
2 g Protein og
2 g Fett pr 100 gr
Middagssalat med løk, bønner og mais har ingen allergener
Middagssalat med løk, bønner og mais er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Middagssalat med løk. bønner og mais!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 64.05 | 235.27 | Kcal |
Protein | 1.51 | 5.55 | gram |
Karbohydrat | 8.81 | 32.36 | gram |
Kostfiber | 1.89 | 6.94 | gram |
Fett | 2.11 | 7.75 | gram |
Mettet fett | 0.23 | 0.84 | gram |
Salt | 0.20 | 0.74 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 2.91 | Kr 10.69 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 3 673 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 55,01 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Skrell og skjær løken i skiver. Forvell den i 2-3 minutter i kokende, saltet vann. Hell den i en sil og la den renne av og avkjøles. Kok brekkbønnene så vidt møre og skyll dem i kaldt vann.
Hell kraften av maiskornene. Skrell de kokte potetene og skjær dem i skiver. Del paprikafruktene på langs, fjern kjernehuset, skyll og strimle dem. Skjær tomatene i båter eller skiver.
Bland dressingen.
Bland alle grønnsakene i en vid bolle. Hell over dressingen. Dekk til salaten og sett den en times tid i kjøleskapet til den skal serveres. Pynt med svarte oliven og klipp eventuelt over dill eller persille.
Server salaten som middagsrett med ost og brød eller som eneste tilbehør til roastbiff, lammelår, røkt svinekam eller kylling.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 6943)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Salat
Diett/allergi:
Kalorifattig
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-13
Oppdatert dato:2003-04-13
Lesere:
2841 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift