Minibaguetter glutenfrie inneholder
214 Kalorier,
46 g Karbo,
3 g Protein og
2 g Fett pr 100 gr
Minibaguetter glutenfrie har beregnet å ha følgende allergener
Melk, Spor-av-lupiner, Spor-av-sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Minibaguetter glutenfrie er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Minibaguetter glutenfrie med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 214.24 | 1 788.90 | 127.78 | Kcal |
Protein | 2.62 | 21.88 | 1.56 | gram |
Karbohydrat | 45.66 | 381.26 | 27.23 | gram |
Kostfiber | 3.00 | 25.05 | 1.79 | gram |
Fett | 1.68 | 14.03 | 1.00 | gram |
Mettet fett | 0.45 | 3.76 | 0.27 | gram |
Salt | 1.97 | 16.49 | 1.18 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 3.46 | Kr 28.89 | Kr 2.06 | .- |
Hele oppskriften veier | 835 totalt | 835 pr porsj | 60 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 85,25 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 14
baguetter
1. Løs opp gjæren i lunkent vann 37 º.
2. Tilsett Fiberhusk og strimlet soltørket tomat. Rør om og la blandingen svelle i ca 10 minutter.
3. Tilsett salt, honning og olivenolje. Rør i melblandingen, men spar litt til utbakningen.
4. Bland deigen med maskin minst 5 minutter.
5. La deigen hvile i bollen under en klut, ca 30 minutter.
6. Mel arbeidsflaten med den lagrede mel blandingen. Slå ut deigen og skjær den i mindre biter som formes til baguetter.
7. Pensle med olivenolje og dryss med sesamfrø, timian og ost.
8. Sett boller på bakpapirkledd plate, la heve i ca 20 minutter.
9. Stekes i midten av ovnen, 175 ° i 12-15 minutter.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Finax
(Intern: 28050)
Tilberedningstid:
60 min +
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Brød
Diett/allergi:
Glutenfri
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2011-01-10
Oppdatert dato:2011-01-10
Lesere:
2467 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift