Fotograf:
Brodogkorn.no
Møllerens spesial inneholder
223 Kalorier,
39 g Karbo,
7 g Protein og
3 g Fett pr 100 gr
Møllerens spesial har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Møllerens spesial er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
4672 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Møllerens spesial med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 223.48 | 3 785.75 | 157.74 | Kcal |
Protein | 6.83 | 115.70 | 4.82 | gram |
Karbohydrat | 38.54 | 652.87 | 27.20 | gram |
Kostfiber | 7.32 | 124.00 | 5.17 | gram |
Fett | 3.04 | 51.50 | 2.15 | gram |
Mettet fett | 1.45 | 24.56 | 1.02 | gram |
Salt | 0.85 | 14.42 | 0.60 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 1.32 | Kr 22.36 | Kr 0.93 | .- |
Hele oppskriften veier | 1 694 totalt | 1 694 pr porsj | 71 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 68,98 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 24
skiver
Smelt smøret og tilsett melken og vannet. Varm blandingen til den er fi ngervarm, 37 °C. Smuldre gjæren i bakebollen og rør den ut i den lunkne væsken. Bland inn mel og salt. Elt deigen til den er glatt og smidig enten for
hånd eller i kjøkkenmaskin. Dekk bakebollen med plast og la deigen heve på et lunt sted i ca. 40 minutt er.
Ta deigen ut på lett melet bakebord. Del den i to og elt hvert emne godt. Form emnene til avlange brød. Legg dem i smurte 1 ½-litersformer. Dekk formene med plast, og la brødene ett erheve i ca. 30 minutt er.
Stek brødene på nederste rille i ovnen ved 200 °C i 30–35 minutt er. Avkjøles på rist.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Brodogkorn.no
(Intern: 27461)
Tilberedningstid:
50 min + heving
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Brød
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2010-09-22
Oppdatert dato:2010-09-22
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift