Fotograf:
Norges sjømatråd
New England klippfisk inneholder
151 Kalorier,
3 g Karbo,
26 g Protein og
4 g Fett pr 100 gr
New England klippfisk har beregnet å ha følgende allergener
Fisk, Gluten, Melk, Selleri,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
New England klippfisk er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for New England klippfisk!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 150.93 | 708.62 | Kcal |
Protein | 26.43 | 124.09 | gram |
Karbohydrat | 2.70 | 12.68 | gram |
Kostfiber | 1.05 | 4.93 | gram |
Fett | 3.59 | 16.86 | gram |
Mettet fett | 1.69 | 7.93 | gram |
Salt | 6.78 | 31.85 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 9.17 | Kr 43.05 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 878 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 7,15 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Skjær flesket i terninger og stek det i smør til det blir sprøtt.
Ta flesketerningene ut av fettet.
Rør hvetemel inn i fettet og spe med melken.
Kok sausen i 5 minutter og smak til med salt og pepper.
Kok klippfisken i vann.
Rens og skjær selleriroten i tynne skiver og kok dem så vidt møre i lettsaltet vann.
Legg den kokte klippfisken på fat sammen med flesketerninger og sellerirot.
Pynt med skiver av syltet rødbet.
Server med kokte poteter og sausne ved siden av.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Norges sjømatråd
(Intern: 997)
Tilberedningstid:
20 min
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Kokt/dampet
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-08-22
Oppdatert dato:2002-08-22
Lesere:
3548 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift