Fotograf:
Norges sjømatråd
Kokt klippfisk med grønnsaker inneholder
206 Kalorier,
2 g Karbo,
47 g Protein og
1 g Fett pr 100 gr
Kokt klippfisk med grønnsaker har beregnet å ha følgende allergener
Fisk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Kokt klippfisk med grønnsaker er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,5 poeng fra 2 lesere
Lesere:
6934 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Kokt klippfisk med grønnsaker!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 206.00 | 648.90 | Kcal |
Protein | 46.86 | 147.61 | gram |
Karbohydrat | 2.12 | 6.68 | gram |
Kostfiber | 1.17 | 3.69 | gram |
Fett | 0.86 | 2.71 | gram |
Mettet fett | 0.16 | 0.50 | gram |
Salt | 12.17 | 38.34 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 13.23 | Kr 41.67 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 260 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 4,11 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Skjær fisken i passe store stykker og legg dem i usaltet kaldt vann i en kjele. Gi den utvannede fisken et oppkok, og fjern eventuelt skinn og ben. La fisken trekke på svak varme i ca 5-10 minutter. Server den ny-kokte fisken med kokte gulrøtter, erter og smeltet smør.
Hvit saus, gulrotstuing eller brunet bacon i biter passer også godt til klippfisk. Kokte poteter hører til.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Norges sjømatråd
(Intern: 1010)
Tilberedningstid:
30 min
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Kokt/dampet
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-08-22
Oppdatert dato:2002-08-22
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift