Fotograf:
Kylling.no
Persiske kyllingfileter inneholder
133 Kalorier,
6 g Karbo,
11 g Protein og
7 g Fett pr 100 gr
Persiske kyllingfileter har beregnet å ha følgende allergener
Melk, Spor-av-lupiner, Spor-av-sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Persiske kyllingfileter er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
5109 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Persiske kyllingfileter!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 132.54 | 646.46 | Kcal |
Protein | 11.04 | 53.85 | gram |
Karbohydrat | 6.40 | 31.22 | gram |
Kostfiber | 0.25 | 1.22 | gram |
Fett | 6.92 | 33.75 | gram |
Mettet fett | 3.71 | 18.10 | gram |
Salt | 0.12 | 0.57 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 7.60 | Kr 37.07 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 951 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 19,31 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Bland sammen ingrediensene til marinaden, legg kyllingfiletene i en plastpose og hell marinaden over. Knyt igjen og gni marinaden godt inn i kjøttet. Legg posen i kjøleskapet i 4 timer eller over natten.
Ta kyllingfiletene ut av posen og tørk av marinaden. Grill filetene 5-7 minutter på hver side, til de er gjennomstekte.
Server filetene med grillede grønnsaker, yoghurtdipp og ferskt brød
Yoghurtdipp med grillet sitron, bakt hvitløk og honning
Del sitronen i to og legg den på grillen eller i en varm stekepanne. La den ligge til den er myk og nesten svart under.
Avkjøl og press ut saften.
Legg hvitløkbåtene i ovnen ved 180 °C til de er helt myke, ca. 15-20 minutter. Klem innholdet ut på en asjett og finmos dem.
Bland sitronsaft og hvitløk inn i yoghurten og smak til med honning, salt og pepper.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Kylling.no
(Intern: 25258)
Kategori:
Grillmat
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2008-11-11
Oppdatert dato:2008-11-11
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift