Pizza med reker





Pizza med reker oppskrift.
Fotograf: Astrid Hals
Pizza er en favoritt hos de fleste. Hva med å prøve en ny vir med reker som topping. Dette er en fin variasjon til den tradisjonelle pizzaen.

Oppskriften inneholder 124 Kalorier, 13 g Karbo, 7 g Protein og 4 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Gluten, Melk, Skalldyr,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Pizza med reker er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
200grreker, uten skall
25grgjær
1,5dlvann
1ssolje
1tssalt
4dlhvetemel
2dlost
2tsoregano

Pizzasaus

1stkløk
2ssolivenolje
2tstomatpuré
400grhermetiske tomater
0,5stkfennikel, frisk
2ssgressløk, frisk
3ssbasilikum, frisk
0,25tspepper
0,5tssalt
sukker


Annonse



Næringsdeklarasjon for Pizza med reker!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier124.04430.40Kcal
Protein7.3925.64gram
Karbohydrat13.4746.74gram
Kostfiber1.495.17gram
Fett4.1814.50gram
Mettet fett1.374.75gram
Salt1.063.67gram
Pris på oppskriftenKr 7.15Kr 24.81Kroner
Hele oppskriften veier1 388 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Sett ovnen på 180 grader.
Rør ut gjær i lunkent vann, tilsett olje, salt og mesteparten av hvetemelet. Arbeid til en fast glatt deig. Sett til heving i ca. 20 minutter.
Kjevle ut pizzadeigen, ca. 40 cm, legg den på bakepapir på bakebrett. La bunnen heve i ca. 10 minutter.
Stek pizzabunnen i ca. 10 minutter.

Pizzasaus
Finhakk grønnsaker.
Surr løk blank i olivenolje eller smør, rør inn tomatpuré.
Tilsett hermetiske tomater og fennikel og la sausen koke på svak varme ca. 8 – 10 minutter.
Tilsett tørre urter slik at de får tid til å trekke i sausen. Friske urter has i når sausen er ferdig kokt. Smak til med salt og pepper og litt sukker.
Fordel tomatsausen over den halvstekte pizzabunnen og legg ost på toppen. Dryss over pizzakrydder.
Stek i ca. 10 minutter ved 220 grader til osten har smeltet og fått farge. Ta ut pizzaen, strø over reker og sett tilbake i ovnen i ett minutt slik at rekene blir varmet opp.
Legg over på et fat og dryss litt frisk basilikum på toppen.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Norges sjømatråd
(Intern: 29401)
Tilberedningstid: 60 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Pizza
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2013-04-11
Oppdatert dato:2013-04-11
Lesere: 2659 totalt.

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6




Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Pizza med reker.Pizza med reker.
Denne retten har 124,04 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 13,47 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 4,18 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 7,15.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Rekepizza.Rekepizza.
Denne retten har 127,55 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 13,83 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 4,31 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 7,56.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++







Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.