Pizza med reker



Pizza med reker oppskrift.
Fotograf: Synøve Dreyer
Pizza er en favoritt hos de fleste. Hva med å prøve en ny vir med reker som topping. Dette er en fin variasjon til den tradisjonelle pizzaen.

Oppskriften inneholder 125 Kalorier, 14 g Karbo, 7 g Protein og 4 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Gluten, Melk, Skalldyr,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Pizza med reker er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 4,5 poeng fra 2 lesere
Lesere: 4562 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
200grreker, uten skall
25grgjær
1,5dlvann
1ssolje
1tssalt
4dlhvetemel
2dlost
2tsoregano

Pizzasaus

1stkløk
2ssolivenolje
2tstomatpuré
400grhermetiske tomater grovhakkede
0,5stkfennikel, frisk
2ssgressløk, frisk
3ssbasilikum, frisk
0,25tspepper
0,5tssalt
1dashsukker




Næringsdeklarasjon for Pizza med reker!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier124.80433.31Kcal
Protein7.4926.01gram
Karbohydrat13.5246.94gram
Kostfiber1.665.76gram
Fett4.1614.44gram
Mettet fett1.324.58gram
Salt1.063.67gram
Pris på oppskriftenKr 7.14Kr 24.79Kroner
Hele oppskriften veier1 389 gr totalt gram
Energiprosent fra karbo43,33 %Ikke lavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

Sett stekeovnen på 180 °C.
Rør ut gjær i lunkent vann, tilsett olje, salt og mesteparten av hvetemelet.
Arbeid til en fast glatt deig, og sett til heving i ca. 20 minutter.
Kjevle ut pizzadeigen og legg den på bakepapir på stekebrett. La bunnen heve i ca. 10 minutter.
Stek pizzabunnen i ca. 10 minutter, ta den ut og sett stekeovnen på 220 °C.

Pizzasaus
Finhakk løk og fennikel.
Surr løk blank i olivenolje og rør inn tomatpuré.
Tilsett fennikel og hermetiske tomater, og la sausen koke på svak varme ca. 8-10 minutter.
Ha i finhakket gressløk og basilikum når sausen er ferdig.
Smak til med salt og pepper, og litt sukker.
Fordel tomatsausen over den halvstekte pizzabunnen og legg ost på toppen.
Dryss over oregano og stek i stekeovnen i ca. 10 minutter, til osten har smeltet og fått farge.
Ta ut pizzaen, strø over reker og sett tilbake i stekeovnen i 1 minutt slik at rekene blir varmet opp.
Server pizzaen nystekt.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Norges sjømatråd
(Intern: 29401)
Tilberedningstid: 40-60 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Pizza
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2013-04-11
Oppdatert dato:2021-11-13


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Pizza med reker.Pizza med reker.
Denne retten har 124,8 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 13,52 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 4,16 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 7,14.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Rekepizza.Rekepizza.
Denne retten har 128,15 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 13,83 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 4,29 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 7,56.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Pizza med reker, spinat og peanøtter.Pizza med reker, spinat og peanøtter.
Denne retten har 218,34 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 24,71 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 7,56 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 10,82.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++




Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.