Fotograf:
Gilde
Italiensk selskapsmat med mørbrad. Tar litt tid. Gnocchi lager vi selv innimellom og smaker godt som tilbehør til det meste. Oppskriften inneholder
146 Kalorier,
10 g Karbo,
6 g Protein og
7 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Sennep,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Posjert Mørbradbiff med olivenoljebakte grønnsaker, gresskarpurè, italienske gnocchi er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
8022 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Posjert Mørbradbiff med olivenoljebakte grønnsaker. gresskarpurè. italienske gnocchi!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 146.12 | 1 594.90 | Kcal |
Protein | 6.27 | 68.44 | gram |
Karbohydrat | 9.62 | 105.00 | gram |
Kostfiber | 1.12 | 12.22 | gram |
Fett | 7.47 | 81.54 | gram |
Mettet fett | 4.40 | 48.03 | gram |
Alkohol | 1.87 % | | | |
Salt | 0.08 | 0.92 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 8.33 | Kr 90.92 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 4 366 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 26,33 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1. Kutt grønnsakene i biter, legg i ildfast form og dekk med olivenolje. Tilsett en klype salt og saften av 1/2 sitron. Stekes i ovn ved 160° C i ca. 40 minutter.
2. Gresskaret kan bakes mørt samtidig med grønnsakformen i ovnen. Legg aluminiumsfolie over en ildfast form med biter av gresskar, noen dråper olivenolje, litt sitronsaft, salt og pepper. Lag puré i foodprocessor/stavmikser og spe med litt olivenolje.
3. Kok potetene møre og sil av. Bland inn eggeplommen, melet og 2 ts salt. Rull "pølser” og kutt 3 cm lange gnocchi. Trykk forsiktig ned striper med gaffel og legg i kokende vann. Når de flyter opp er de ferdige. Avkjøles på brett og brunes så i usaltet smør.
4. Stek biffene i varm panne med smør, hvitløk og timian, snu dem når kjøttsaften pipler opp. Krydre med salt og pepper og tilsett fløte, melk og rømme. Trekk tilside og la biffen hvile i sausen i 5 minutter.
5. La rødvinen koke inn til ca 1/2 dl. Rør inn sennep og smak til med salt og pepper.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Gilde
(Intern: 24773)
Tilberedningstid:
60 min
Oppskriften er
vanskelig å tilberede
Kategori:
Stekepanne
Land:
Italia
Innlagt dato:2008-03-20
Oppdatert dato:2008-03-20
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift