Reker kan varieres med gode sauser, spennende krydder eller andre smakstilsetninger. Her er forslaget å lage en franskinspirert rekerisotto. Oppskriften inneholder
95 Kalorier,
10 g Karbo,
11 g Protein og
1 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Fisk, Melk, Skalldyr,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Provencalsk rekerisotto er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
4155 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Provencalsk rekerisotto!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 95.33 | 530.59 | Kcal |
Protein | 11.18 | 62.23 | gram |
Karbohydrat | 9.59 | 53.38 | gram |
Kostfiber | 0.59 | 3.28 | gram |
Fett | 1.23 | 6.85 | gram |
Mettet fett | 0.45 | 2.50 | gram |
Salt | 0.51 | 2.82 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 7.15 | Kr 39.80 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 226 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 40,23 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Kok og avkjøl risen. Bland i paprika, eple, rødløk og soltørkede tomater. Topp med fisk, rensede reker og urter/gressløk. Bland sammen alle ingrediensene til sausen, og smak til med krydder.
Bruk gjerne food processor.
Ha sausen over rekerisottoen eller server den ved siden av. Beregn en 1/2 dl saus per porsjon.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Grete Roede
(Intern: 850)
Kategori:
Kalde retter
Diett/allergi:
Kalorifattig
Land:
Frankrike
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2002-08-12
Oppdatert dato:2002-08-12
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift